Soms komt het volgens het rooster een keer niet uit. Ziekte, een excursie of een belangrijke afspraak kan tegelijkertijd met de begeleiding vallen of het kan handig zijn om een keer extra begeleiding te krijgen. Vaak is het handig om te ruilen, op een andere tijd komen dan normaal. Indien er plaats is in het rooster kan dat. Het is van belang dat wij op tijd weten welke dag u wilt ruilen. Dan kunnen we flexibel met het rooster zijn of een extra docent inzetten.

Wanneer kan ik ruilen?

Om de begeleiding te ruilen zijn twee dingen belangrijk.

Voordat de begeleiding begint moet u aangeven dat u wilt ruilen.
Als u voor 9.00 uur een e-mail of een sms stuurt, bekijken we welke mogelijkheden er in die week nog zijn om die keer in te halen. Stuurt u na de begeleidingstijd een e-mail, dan kunnen wij de begeleiding helaas niet meer ruilen.
Ruilen kan alleen binnen zeven dagen van de oorspronkelijke begeleidingsdag.
Hoe moet ik dat regelen?
Stuur ons van tevoren een e-mail waarin u duidelijk aangeeft welke dag u zou willen ruilen.
E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Toetsweken

Uw kind kan tijdens de toetsweek van de gelegenheid gebruik maken om vaker naar de begeleiding te komen. Dit is tevens een compensatie voor de vrije dagen die er in een periode zijn. De toetsweek is daarom vaak drukker dan in de “normale”weken”. Geef op tijd door welke dagen uw kind naar de begeleiding wil komen.

Absentie

Als een leerling zonder bericht afwezig is, geven wij dat door aan de ouders.